woensdag 13 juli 2011

Groenten en fruit
Ik ben eens aan de gang gegaan om leuke foto's te maken van lekker fruit en groentes.Een bakje met room neergezet en een bakje met aardbeien. Ze waren wat klein, maar het is een experiment. Dan 2 grote bouwlampen ernaast, want de sluitertijd was 1/2000 en dan zie je het balje niet meer staan.Na 30 keer geprobeerd met 1 hand de foto te nemen en met de andere hand de aardbei precies boven het bakje te laten vallen, kwam deze foto eruit en nog een stuk of 2.Daarna was ik natuurlijk dol enthousiast en ging ik op zolder met water en glazen accubakken verder.Dat was lastiger. Ik had te weinig sterk licht terwijl er wel 5 lampen omheen staan moest ik toch een iso van soms 1600 nemen. Dat komt de foto niet ten goede, maar het is reuze spannend. Je hebt weer hele lange armen nodig om dit alleen rte doen.

Daarna heb ik er nog een mobieltje in laten vallen , maar dat i niet een onderwerp voor dit kookblog.Het fotograferen van eten is mijn grote hobby .
Probeer het ook eens. Heel leuk werk.OK....op verzoek van mensen die computervrij hebben voor 4 weken en toch op onverklaarbare wijze op internet zijn.

1 opmerking: